ESSO Kieboom

Reizen naar het hart van het nationale park De Biesbosch. Ecotuk maakt het mogelijk om op een comfortabele en ecologisch verantwoorde wijze te genieten van het beste wat de Brabantse Biesbosch te bieden heeft. Ideaal voor vogelaars, fotografen en natuurliefhebbers.  

Met Ecotuk ontdekt u de mooiste plekjes van de Biesbosch met een elektrische tuktuk. Onze tuktuks zijn milieuvriendelijk en geluidloos.

De tuktuks van Ecotuk hebben toegang tot wegen die afgesloten zijn voor reguliere bezoekers. Dit garandeert een ontdekkingstocht die uniek is voor het nationale park.

Route's

U kunt meerdere route's rijden in de Biesbosch, maar ook door heel de gemeente Altena. U kunt bij ons een kaart meekrijgen met de door u gewenste route. Uiteraard kunt u ook zelf een route kiezen, de tuktuk heeft een accu waarmee u wel 80 Km kunt rijden. 

Eén van de mooiste route's in het hart van de Biesbosch is de Deeneplaatroute.

Direct vanaf het startpunt rij je Nationaal Park de Biesbosch in. Je volgt de aangegeven route die je langs de mooiste plekjes brengt.

Na ongeveer 20 km kom je aan op de Deeneplaat. Hier vind je de authentieke Biesbosch waar vroeger griendwerk-ers hun geld verdienden. Op dit eiland bevindt zich nog steeds een oude griendwerkerskeet (de zwarte keet). Je kunt hier je tocht onderbreken voor een verrassende rondwandeling. In de Noordwaard is ruimte gemaakt voor de rivier.

Dat betekent dat bij hoogwater het deels onder water loopt en dat maakt het gebied dynamisch en elke dag anders. Er grazen Schotse Hooglanders, konikspaarden en waterbuffels. Er zijn verschillende uitkijkposten en vogelspotplaatsen. Langs deze route kom je een paar gezellige horecagelenheden tegen, die het afstappen meer dan waard zijn.

De route brengt je ook bij het Biesboschmuseum MuseumEiland. Hier kun je de Biesbosch verkennen en een bever spotten tijdens een rondvaart van vijf kwartier met een fluisterboot.

Huurvoorwaarden

*De bestuurder van de tuktuk dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B en indien de bestuurder geboren is na 1998 dient deze zelfs in het bezit te zijn van een motorrijbewijs (volgens Europese wetgeving).

*Huren is mogelijk van maandag t/m zaterdag.

*U dient vooraf te betalen.

*U moet zich legitimeren en een machtiging tekenen als borg voor de tuktuk (de borg is €500,-).

*Onze tuks zijn WA verzekerd met een eigen risico gelijk aan de borg.

*Er zijn geen huisdieren toegestaan in onze tuktuks.

Tarieven

  Per uur  €35,-
 2 uur  €70,- (Minimale huurtijd)
  Borg(via machtiging)   €500

 

Wij zijn in het bezit van twee tuktuks, per tuk kunnen er zes personen en één bestuurder vervoerd worden, in totaal kunnen er dus zeven personen met een tuk mee. Het rijden met een tuktuk is ook een heel leuk idee voor een familiefeest, bedrijfsuitje, uitje met vriendengroep e.d. De tukuk is ook te huur voor het maken van een fotoreportage, onlangs heeft een bruidspaar hier gebruik van gemaakt.

Zie hier onder de leuke foto's. 

 

Reserveren

U kunt een reservering maken door hier te klikken of een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ook bellen naar: 0639671413

Of tankstation-nummer: 0183-502098

Bij reservering TukTuk 20% aanbetaling via Tikkie of bankoverschijving.

* Op zondag is verhuur niet mogelijk 

 

*Tip voor onderweg... onze heerlijke verse appelflappen en gevulde koeken!

Kijk ook even op de website van het Biesboschmuseum.

 

© 2020 Esso Tankstation Kieboom - Ontworpen en gebouwd door CommPro Automatisering