ESSO Kieboom

Reizen naar het hart van het nationale park De Biesbosch. Ecotuk maakt het mogelijk om op een comfortabele en ecologisch verantwoorde wijze te genieten van het beste wat de Brabantse Biesbosch te bieden heeft. Ideaal voor vogelaars, fotografen en natuurliefhebbers.  

Met Ecotuk ontdekt u de mooiste plekjes van de Biesbosch met een elektrische tuktuk. Onze tuktuks zijn milieuvriendelijk en geluidloos.

De tuktuks van Ecotuk hebben toegang tot wegen die afgesloten zijn voor reguliere bezoekers. Dit garandeert een ontdekkingstocht die uniek is voor het nationale park.

Route's

Direct vanaf het startpunt rij je Nationaal Park de Biesbosch in. Je volgt de aangegeven route die je langs de mooiste plekjes brengt.

Na ongeveer 20 km kom je aan op de Deeneplaat. Hier vind je de authentieke Biesbosch waar vroeger griendwerk-ers hun geld verdienden. Op dit eiland bevindt zich nog steeds een oude griendwerkerskeet (de zwarte keet). Je kunt hier je tocht onderbreken voor een verrassende rondwandeling. In de Noordwaard is ruimte gemaakt voor de rivier.

Dat betekent dat bij hoogwater het deels onder water loopt en dat maakt het gebied dynamisch en elke dag anders. Er grazen Schotse Hooglanders, konikspaarden en waterbuffels. Er zijn verschillende uitkijkposten en vogelspotplaatsen. Langs deze route kom je een paar gezellige horecagelenheden tegen, die het afstappen meer dan waard zijn.

De route brengt je ook bij het Biesboschmuseum MuseumEiland. Hier kun je de Biesbosch verkennen en een bever spotten tijdens een rondvaart van vijf kwartier met een fluisterboot.

Tarieven:

  Per uur  €30,-
 2 uur  €60,- (Minimale huurtijd)
  Borg(via machtiging)   €500

 Reserveren

U kunt een reservering maken door hier te klikken of een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

*Tip voor onderweg... onze heerlijke verse appelflappen en gevulde koeken!

Kijk ook even op de website van het Biesboschmuseum.

 

© 2019 Esso Tankstation Kieboom - Ontworpen en gebouwd door CommPro Automatisering